Dedi 3xhyl

Maanantai 10.11.2014 klo 20:36


Dedi starttaili ekan kerran mammaloman jälkeen agilityssa. Ensimmäinen rata oli täysin katastrofi ja aivan jäätävä loikka puomin alastulolla. Meillä on TAAS ongelmia sen suhteen. Ennen mammalomaa kontaktit oli ihan jees. Ei hyvät, mutta siedettävät. Suht nopeasti Dedi löysi 2o2o-asentoon. Tällä hetkellä Dedi pysähtyy satunnaisesti, joskus tekee hienon läpijuoksun täydellä vauhdilla ja joskus hyppää metri ennen kontaktialuetta. Mutta ei ainakaan pahasti hiimaile puomilla, joten jotain positiivista. Ehkäpä mä sitten vain jatkan tota läpijuoksuttamista ja pysäyttelen satunnaisen säännöllisesti. Katsotaan koska menee jakeluun että päähän juostaan täysiä, mutta kannattaa olla varuillaan koska pysähdyskäsky tulee.

Toinen agirata oli tosi kiva. Tavoitteena saada kontaktit kunnolla ja ne onnistuikin hyvin. Dedi ei vieläkään pysähtynyt puomin alastulolla, mutta hidasti käskystä hyvin. Pitänee myös tämä miettiä valmiiksi ennen seuraavia kisoja. Hyväksynkö kisoissa vain hidastuksen vai alanko vaatimaan pysähtymistä (ja ottamaan siitä hyllyjä). Hyllytettiin tämä rata väärään putkeen. Dedi oli jo ohjauksessa mukana menossa kepeille. Otti hyvin muhun kontaktin, katsoi mitä tahdon, lähti keppejä kohti ja viime hetkellä kääntyikin putkeen! Radan reunalla olleet seurakaveritkaan ei keksineet mikä siellä putkessa veti puoleensa.
Hyppäri hyllytettiin niin ikään väärään putkeen. Ohjaaja voi ottaa tästä osan syyn niskoilleen, kun alun niistossa jäin TAAS paikalleni eikä Dedi hyppää mua päin. Möhlein sit vielä väärään putkeen koiran. Mut lopu rata olikin taas hieno!

Oli kaksi hienoa hyllyä ja yksi katastrofi hylly. Ehkä se siitä joskus nollaksikin muuttuu. Tuuri peliä.. ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini