Dedin tuloksia..

Sunnuntai 23.8.2015 klo 21:56


Dedi kisaa (ja treenaa) agilitya nyt Even kanssa ainakin tulevan talven ajan. Päivittelen niitä tuloksia, kun nollia alkaa tippumaan...

Itse oon käynyt Dedin kanssa tokoilemassa parissa kokeessa. Ensin Forssassa VOI2-tuloksen ja sitten Huittisissa VOI3-tuloksen.

Forssa koe meni ihan mukavasti. Jäävissä vähän arvottiin asentoa, tunnarissa tönittiin muita kapuloita, kaukoissa yhteen asennon vaihtoon tarvittiin kaksi käskyä. Ohjatun noudon seiska jäi mietityttämään, mutta kai siinä jotain virheitä sit oli.. Noutojen palautukset on tulleet vinoon, kunnes Forssan kokeen jälkeen päätin treenata ne kuntoon. Onnistui hyvin ja Huittisten kokeessa kaikki palautukset oli kohdillaan. ;) Joskus edistytäänkin kun oikein päätän jotain.

Huittisten koe taas alkoi hyvin. Paikalla makaaminen 10, seuraaminen oli peruutusta lukuunottamatta aivan loistava ja siitä ansaittu 9, jäävät 10. Luoksetulo hieman venyi pitkäksi, mutta silti Dediksi ihan ok suoritus. Sitten se alamäki alkoi. Ruutuun lähetin hieman heikoilla valmisteluilla ja Dedi pongasi sivulla olevan hyppyesteen. Pari kertaa jouduin kieltämään esteestä ja sitten otettiin lähetys täysin uusiksi (liikehän oli jo nollilla, joten sain rauhassa "treenata"). Lopuksi vielä pysäytin ennen ruutua, en korjannut ruutuun vain tein siitä liikkeen loppuun. Treenataan sit ruutua kotona estehäiriöllä.
Ohjattu nouto alkoi hyvin, mutta Dedi lähti väärälle kapulalle ja jouduin taas kieltämään sitä. Otti hyvin uuden ohjauksen ja toi oikean kapulan. Tunnarissa tämä kaikki kieltäminen varmaan jäi Dedille päälle, koska se ei ole tuonut väärää ties koska viimeksi. Otti kyllä oikean suuhun, vilkas mua, tiputti ja vaihtoi väärään. Toi epäröiden väärän kapulan mulle (loistavaan perusasentoon).
Loppu oli ihan ok. Kaukoissa vähän eteenpäin ja metallihyppynouto 10!

Tulokset ei kuitenkaan kerro siitä että Forssassa meillä oli tosi kivaa yhdessä ja Huittisissa meillä oli oikeasti huippufiilis, molemmilla oikea asenne ja vire. Mut aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Joten mennään taas torstaina Ralfin tuomaroitavaksi Forssaan. Josko ne ykköset saisi tänä kesänä kasaan!?!?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini