Dedi voivotteli 1-tuloksen vihdoin...

Tiistai 8.9.2015 klo 14:25


Käytiin vielä pari tokokoetta metsästämässä sitä ykköstä. Kyllä se tuuri lopulta pelasti meidät. :)

Ensin haettiin Forssasta 253 pistettä (256 pistettä olisi ollut ykkönen). Meillä oli loistava fiilis ja Dedi oli kivassa vireessä. Harmittavasti vain nollattiin tunnari. Ruudussa meni maahan ennen käskyä, kaukoissa tuli inasen eteenpäin ja luoksetulo venyi kuten tavallista. Seuraaminen oli aika heikkoa, keskittyi katsojiin ja tuijotteli jotain omiaan.

6.9. lähdettiin testaamaan onnea Ylöjärvelle ja sieltähän se ykkönen tuli!! :) Kiva koe, vaikka ohjaaja ei ollut ihan iskussa (kääntyili omiin suuntiinsa, kiersi tötsiä väärältä puolelta, ymym). Ja kaiken lisäksi Dedi teki 10 arvoisen tunnarin, mutta ohjaaja tiputti palautuksessa kapulan maahan.
Paikallamakuussa pisti lähti kun Dedi rapsutti itseään ja kyynärät nousi maasta, seuraaminen ei tuntunut niin hyvältä kuin pisteistä voisi päätellä. Ehkä se ulospäin näytti paremmalta kuin mulle. Jäävissä teki kaksi hienoa istumista (piti tehdä seisominen ja istuminen), luoksetulo venyi liikaa jopa mun mielestä. Kaukot oli ihan ala-arvoiset, voi sitä häpeän määrää. Seisomisissa Dedi ennakoi seuraavaa ja istui ennen käskyä, jolloin pari vaihtoa tehtiin vääriin / jäi tekemättä.. Ja metallissa Dedi olisi kyllä tehnyt taas 10, mutta liikkuri jätti esteen taakse tötsän. Ja tietysti onnistuin heittämään kapulan tötsän viereen. D kilttinä yritti palauttaa mulle tötsän. Löysi kuitenkin kapulan, mutta lähti vähän vinoon siltä ja varmistin vielä lisäkäskyllä esteen ylityksen.

Kaukoja lukuunottamatta siis oikein onnistunut koe. Nyt saa jäädä tokokokeet ainakin hetkeksi, ensi vuonna toivottavasti päästäis evl:ään. Syksyllä saatetaan vielä käydä kääntymässä rallytokokokeissa ihan omaksi iloksi, jos jaksan lukea ohjeet läpi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini