Dedille toinenkin VOI1

Sunnuntai 20.9.2015 klo 13:53


Ei mun pitänyt enää tokoilla voittajassa, mutta kävin sitten oman seuran kisoissa kannatuksen vuoksi. Joskus sitä kannattaa lähteä vain tekemään se mitä osataan, rennosti ja ilman paineita. ;)

Seuraamisessa Dedi oli kammottava ja lähes heitin hanskat tiskiin sen jälkeen. Kyyläili tötsiä, odotti käskyä "jonnekin", haahuili ja tiputteli kontaktia. Seiskalla eteenpäin. Kannatti tällä kertaa jatkaa. Tunnari nurmella on vaikea, Dedi ei pysy kapuloilla kunnolla vaan lähtee etsimään omaa liian kaukaa. Etsi kuitenkin sitkeästi ja toi omansa, josta olen ihan tyytyväinen.

Jäävät ja kaukot 9, enkä edes tiedä miksi. Luoksetulon pysäytys oli upea! Siitä ja ruudusta 9,5. Ruudun puolikas lähti varmaan Dedin "vakiopompuista" kun se tuli takaisin seuraamiseen. Loput sitten 10 eli paikallamakuu, ohjattu nouto ja metallihyppynouto. Myös kokonaisvaikutelma oli 10, josta olen erityisen otettu. Edelliskerralla Ralf antoi siitä 7.

Nyt oon kahden vaiheilla ett pitäiskö sittenkin yrittää sitä kolmatta ykköstä vai jättää toko ensi kevääseen kuten suunnittelin..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini