Leiri 2016

Maanantai 4.7.2016 klo 14:28


Pikapäivitys leiristä. Oltiin ja viihdyttiin vallan mainiosti taas Kuralassa. Tänä vuonna meillä oli rotukirjo aikaisempaa laajempi. Paikalla oli 5 labradoria, 4 flattia, bortsu, dobberi, brassi, mäykky ja basenji..

Perjantaina tehtiin vähän sitä sun tätä, mitä kukakin tahtoi. Pk-peltojälkeä, riistatreeniä pellolla ja pupujälkiä metsässä. Vähän tottisteltiinkin ja toiset ehti aksaamaankin.

Lauantaina meillä oli Päivikin nometreenit ja kaikkien osalta ne meni sujuvasti. Viime vuodesta poiketen, tehtiin nyt ensin noin 40min / ryhmä kimppatreeni ja sen jälkeen 30min / koira yksilötreenit. Näin jokainen sai tehdä just sitä mitä halusi.

Mä tein Marsan kanssa perus kantamisharjoituksia ja markkeerauksia. Yllättävän hyvin meni ja taas tiedän miten jatkan treenejä eteenpäin. Kohta varmaan on jo palautukset kunnossa niin varmaan pitäis treenata muutakin..

Lauantaina juostiin myös juoksukisat (koirien). Tulokset hukkui jonnekin, mutta voittajaksi selviytyi Nemo-flatti, toiseksi Kossu ja kolmanneksi Dedi (pidemmältä matkalta). Palkinnot oli mahtavat!

Sunnuntaina meillä oli Hongon Sinin tokotreenit. Marsa teki sivulletuloa ja oikean paikan etsintää. Naksuttamalla en ole tätä saanut tehtyä ja päädyttiin sitten että houkutellaan sitä muutaman kerran oikeaan ja sit yritetään naksutella taas.
Dedi teki ensin koemaisen häiriötreenin seuraamisessa. Aivan järkyttävän rumaa, kun se bongaili tötsiä ja agilityesteitä. Odotti koko ajan käskyä johonkin "oikeaan työhön". Jatkettiin sitten harjoitusta perusasennossa ja Dedi joutui oikeasti keskittymään siihen tylsäänkin työhön. Lisäksi otettiin merkinkiertohässäkkää ja peruutusta. Molempiin sain hyvät vinkit miten jatkaa. Peruutukseen laitetaan ensin tötsät avuksi ja esteen merkinkiertohässäkkään tuodaan merkin "takaa" eikä sivuilta kuten olin ajatellut.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini