Kulteen Höyheneukko ym

Maanantai 21.11.2016 klo 21:03


Mun labradorietsintä on päättynyt ja joulukuussa meille muuttaa Ymmi eli Kulteen Höyheneukko. :) Alkuperäinen suunnitelma oli ostaa sopiva narttupentu ja antaa se sijoitukseen, mutta kai se tässä kaaoksessa kotonakin menee? Vähän jouduin kriteereissäkin joustamaan, keltainen sekalinjainen muuttui mustaksi käyttölinjaiseksi. Ymmin suunnitelmat on samankaltaisia kuin Marsallakin eli lähinnä kotikoira, jolla harrastetaan kun ehditään. :) Ymmi on myös (toivottavasti) mun uuden narttulinjan kantanarttu, mutta siitähän ei saa varmuutta vielä pariin vuoteen. Ymmi kantaa varmasti keltaista, joten tuskin mun pentueet ainakaan kokonaan mustiksi muuttuisi! Siis eihän värin ole väliä, mutta keltainen sen olla pitää! Tai musta..

Ymmi on päivän nuorempi kuin Dedin pennut. Dedin pennuista sen verran että ovat ihania, vauhdikkaita ja energisiä tapauksissa. Minulle piti tulla siitä yksi pentu sijoitukseen, mutta päädyimmekin sijoituskodin kanssa myyntiin. Jatkossa sitten katsotaan saanko/haluanko pentua esim jalostuslainaan. Ko. pentu löytyy "sijoituskoiria" osiosta kohta, jotta uteliaat tietävät mitä pentua kannattaa seurata sillä silmällä!

Hulvattomien pikkujouluristeily on varattu 4.-5.1. Vielä on yksi yläsänky hytissä vapaana, jos joku mattimyöhäinen tahtoo mukaan! Suurensuuri osanottaja määrä meillä on, mutta ei se määrä vaan laatu! Eiköhän me saada mukava risteily aikaiseksi kolmistaankin.Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini