Marsan terveys/koetulokset

Maanantai 23.10.2017 klo 10:27


Marsa kävi syyskuun lopulla taipumassa Pomarkussa.

Lahjattomat treenaa ja mulla on aika lahjakas koira. Sille ei ollut koskaan ammuttu, sille ei ollut koskaan heitetty veneestä noudettaa, se ei ollut koskaan tehnyt töitä toisen koiran hajuissa, treenattiin hakua ja jälkeä 3 kertaa sekä uida se osas noin 2kk ennen koetta. 

Ja siellä se vaan teki töitä hyvällä omalla rauhallisella tahdilla. Veteenmenoa empi ja etsi "parempaa" paikkaa. Haki kuitenkin molemmat lokit vedestä ja palautti molemmat näppärästi käteen. 
Hakuruudussa eteni omalla tyylillään eli ravilla vähän silleen "nooh, kyl tää tästä". Toisten koirien hajut ei häirinnyt lainkaan. Etsi linnut, heti suuhun ja täysiä luokse ja palautukset käteen. Mä oon nyt oppinut tykkäämään tästä varsin tehokkaasta hakutavasta, vaikka aluksi en lainkaan ymmärtänyt miksi se vaan ravailee. Se on TEHOKAS!!! Noin 5 minuuttia ja viisi varista talteen. 

Jälki oli tosi tyhmä kun sen näki koko matkan ja oli loivaan ylämäkeen. Vähän tuppas ilmavainulle nenä pystyssä suoraan kanille. Eli ei mitenkään virheellinen suoritus, mutta itse haluaisin jäljen tehtävän jälkitarkemmin. 

Eli siis jatketaan treenaamattomuutta ja käydään sit joskus katsomassa riittäiskö alokkaassakin vielä tälläinen "noo, tullaan testaamaan" -meininki. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini