Pentusuunnitelmia

Ei pentusuunnitelmia lähitulevaisuudessa. Pari labradoriprojektia suunnitteilla parin vuoden sisällä ja mahdollisesti Marsa, mut ei voi tietää vielä...

Yleistä

Leijonakuninkaat

Pennut kasvavat olohuoneessa ja ennen luovutusta pennut sosiaalistetaan kaiken ikäisiin ihmisiin, ne ulkoilevat sään asettamissa rajoissa, autoilevat ja tutustuvat erilaisiin paikkoihin, ääniin, pintoihin, asioihin ja esineisiin. Pennut asuvat laumassa, jossa tottuvat myös erilaisiin aikuisiin koiriin.


Kosto ja Blondin adoptiopennut

Pennut myydään ensisijaisesti harrastaviin koteihin. Uusiin koteihin pennut lähtevät aikaisintaan 7 viikon ikäisinä rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaan pennut saavat pentupaketin (sisältö vaihtelee, aina saa mukaan hoito- ja koulutusohjeita sekä tietoa PEVISAsta). Uudet omistajat liitetään pentuejäseniksi rotuyhdistykseen.


Muumit

Alustavia varauksia otetaan vastaan jo ennen pentujen syntymää. Lopulliset päätökset puolin ja toisin tehdään, kun pennut ovat noin 4-6 viikon ikäisiä. Oikea pentu oikeaan kotiin valitaan yhteistyössä noin 6 viikon kohdalla. Osto/myyntipäätösten jälkeen pennuista maksetaan varausmaksu. Uuden omistajan tulee sitoutua tutkituttamaan Hulvaton-kasvattinsa kunkin rodun PEVISAn mukaan.


Valiohaaste

Leijonamieli

Seuraava pentu ilmaiseksi niille, joiden koira valioituu ao. ehdoin roduittain.

Haasteeseen ei kuulu MVA-titteli.Heinähattu ja Vilttitossu

Labradorinnoutaja: valio tai kuuluminen pelastuskoirien hälyryhmään. JVAsta pentu puoleen hintaan.

Brasilianterrieri
: valio tai kuuluminen pelastuskoirien hälyryhmään.

Bordercollie
: kaksoisvalio tai valio + kuuluminen hälyryhmään. Agi/hyppyvalio lasketaan yhdeksi.